Tentoonstelling in Emden “Martelaarschap en Protestantisme”

18-07-2014

“De waarheid is niet te doden – Martelaarsschap en Protestantisme” luidt de titel van de gezamenlijke tentoonstelling van de Johannes a Lasco bibliotheek, het Ostfriesische Landesmuseum Emden en de Mennonietengemeente Emden, in samenwerking met de universiteit van Oldenburg. De tentoonstelling is van 26 juli t/m 31 oktober 2014 te bezoeken.

Bachfestival Dordrecht 19/28 september 2014

16-07-2014

De klassieke muziek van Bach is een onuitputtelijke bron waaraan ook na zijn dood velen zich hebben gelaafd. Een kleurrijke selectie uit de enorme waaier van Bach en aanverwante werken worden gepresenteerd in het derde Bachfestival Dordrecht van 19 t/m 28 september 2014 – in de Dordtse binnenstad en op mooie locaties in de overige Drechtsteden. 

Prachtige oude landkaarten en stadsplattegronden voor een aantrekkelijke prijs

12-07-2014

Lijstenmakerij Kistemaker biedt een webshop met ruim 1300 prachtige oude landkaarten en stadsplattegronden. In de collectie is ook een groot aantal kaarten en plattegronden van steden en regio’s uit de tijd van de reformatie. Onze website laat u een selectie zien: kijk dus snel of er iets voor u bij is.

Nieuwsbrief

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Uitgevers

Reizen