Dordrecht leest in vier dagen de hele Bijbel

29-09-2015

Van 18 t/m 22 december 2015 wordt in Dordrecht, in de Bonifatiuskerk (Bonfire), Project KAFT georganiseerd. Dit project heeft tot doel het laten horen van de hele Bijbel, van kaft tot kaft. Ieder die wil kan komen luisteren of zich opgeven om voor te lezen.

NBG eert Kees de Kort met tentoonstelling & bijzondere bijbeluitgave

29-09-2015

Het Nederlands Bijbelgenootschap staat dit najaar uitgebreid stil bij de vijftigjarige samenwerking met schilder en illustrator Kees de Kort (80). In de Kruiskerk in Amstelveen is van 26 september tot en met 24 oktober een tentoonstelling met werk van Kees de Kort te zien. Ook verschijnt eind september de Bijbel met werken van Kees de Kort.

'Hieronymus van Beverningh', Symposium op 24 oktober in Gouda

29-09-2015

Talloze beroemde Nederlanders hebben hun laatste rustplaats gevonden in de Goudse Sint-Jan of zijn er op een andere manier onlosmakelijk mee verbonden. In het kader van de Maand van de Geschiedenis wil de Werkgroep Beroemde Nederlanders van de Sint-Jan in samenwerking met de historische vereniging Die Goude eraan bijdragen dat BN’ers uit het verleden weer de aandacht krijgen die ze verdienen. 24 oktober zal er een symposium gehouden worden over de eerste BN'er: Hieronymus van Beverningh.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen