500 Jaar Reformatie – waar gaat dat nog over?

27-09-2014

Vrijdag 31 oktober 2014 is er in de Grote Kerk van Scherpenzeel een hervormingsavond met prof. dr. H.J. Selderhuis van de Theologische Universiteit Apeldoorn als spreker. De avond begint om 20.00 uur.

Lutherse Gemeente Woerden viert 450-jarig bestaan

27-09-2014

Een Lutherlezing door dr. Sabine Hiebsch en een concert van het Vesta Ensemble, met deze activiteiten gaat begin oktober het jubileumprogramma van de Lutherse Gemeente Woerden van start. De lutherse gemeente bestaat 450 jaar en viert dit komende weken met een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Zowel de lezing (2 oktober) als het concert (4 oktober) vinden plaats in de Lutherse Kerk, Jan de Bakkerstraat 11 in Woerden, aanvang 20.00 uur.

Landelijke tour 'Bijbel in Gewone Taal' langs boekhandels

27-09-2014

In de maand oktober presenteren 10 boekhandels de Bijbel in Gewone Taal aan het Nederlandse publiek. De landelijke tour volgt na de officiële presentatie van de Bijbel in Gewone Taal op 1 oktober als het eerste exemplaar overhandigd wordt aan Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. De tour langs de boekhandels maakt de presentatie van de Bijbel in Gewone Taal voor het Nederlandse publiek compleet.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Uitgevers

Reizen