23 september orgelconcert Neue Kirche Emden

28-08-2015

Dr. Jan R. Luth geeft op 23 september een lezing in de Neue Kirche in Emden: "Luther in Reformed Liturgy, A Musical Lecture" en daarna een orgelconcert. De avond begint om 19.30 uur en de toegang is vrij.

Zwingli krijgt zijn eigen film

18-08-2015

Het leven van Ulrich Zwingli zal op het witte doek verschijnen. Zo bericht C-Films, een filmmaatschappij die films gemaakt heeft zoals 'Midnight train to Lisbon'.

Gratis Bijbelfestival voor gezinnen op zaterdag 24 oktober

18-08-2015

Op 24 oktober 2015 organiseert het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) een Bijbelfestival voor kinderen en hun ouders/verzorgers. Het Bijbelfestival wordt gehouden in DeFabrique in Utrecht. Er zullen diverse artiesten optreden, onder wie Elly en Rikkert. Verder is er een kinderbijbelquiz en een bijbelse vossenjacht. Voor ouders/verzorgers zijn er workshops over het gebruik van de Bijbel in het gezin. Eén van de hoogtepunten is de presentatie van de Samenleesbijbel. Dit is een speciale uitgave van de Bijbel in Gewone Taal met veel extra materiaal voor kinderen en hun (groot)ouders.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen