Dordt College Concert Choir komt naar Nederland

26-01-2015

Dordt College Concert Choir is een selecte groep van 52 vocalisten die zich inzetten om muzikale stukken van het hoogste niveau neer te zetten. In mei 2015 is het Amerikaanse koor ook in Nederland te beluisteren. De tournee wordt georganiseerd door Witte Tours, Grand Rapids.

Bachkoor Holland begint nieuw muzikaal jaar met het Februariconcert

13-01-2015

Voor Bachkoor Holland begint het jaar traditiegetrouw met het Februariconcert, ditmaal op 14 februari te Leiden. De befaamde pianiste Kimiko Ishizaka zal, na haar virtuoze interpretatie van het Wohltemperierte Klavier van J.S. Bach in november 2013, opnieuw haar meesterschap demonstreren met uitvoeringen uit Die Kunst der Fuge van J.S. Bach en de Preludes van Chopin.

Toeristische VVV-gids 2015 van Dordrecht verschenen

13-01-2015

Dordrecht, Hollands oudste stad, ligt op een eiland, omsloten door brede rivieren. Duizend monumenten, historische binnenstadhavens en een geweldige sfeer bepalen het karakter van deze oude havenstad. De nieuwe toeristische VVV-gids staat boordevol Highlights, tips voor een dagje uit en praktische informatie.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Uitgevers

Reizen