Cursus Reformatie Nu

29-09-2016

In 2017 komt AKZ+ op weetwatjegelooft.nl met een online videocursus Reformatie Nu. In ruim twintig korte videolessen over diverse thema's leggen deskundigen de link tussen de Reformatie en de actualiteit. Hoe relevant nog zijn de ideeën en praktijken die de Reformatie heeft voortgebracht? Hoe heeft het eeuwenoude gedachtegoed zich ontwikkeld door de tijd heen naar het hier en nu?

Lutherreis Duitsland

28-09-2016

DrieTour biedt volgend jaar een zesdaagse Lutherreis Duitsland aan. Op deze reis nemen Ds. Bert van der Woude en kunsthistorica Davita van der Woude je mee om kennis te maken met de man die 500 jaar geleden de wereld voorgoed veranderde.

Cursus Davidsfonds over Martin Luther

27-09-2016

In het kader 'Zingeving' organiseert het Davidsfonds een cursus met als thema 'Martin Luther. Grondlegger van het protestantisme'. De cursus wordt gegeven door Dick Wursten en vindt plaats op 27 oktober, 10 en 17 november in Schoten. 

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen