Bijbels dagboek 'Focus'

20-11-2014

In het Bijbels dagboek 'Focus' wil Gerrit ten Berge aan de hand van het bijbelboek Lucas (jong)volwassenen helpen om de focus op God te houden. Gerrit ten Berge is werkzaam in het basisonderwijs en is auteur van een aantal succesvolle dagboeken voor tieners.

Ontdek Hanzestad Hasselt

20-11-2014

Maak een stadswandeling, een solextour, fietstocht of een rondvaart door de grachten. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden in Hanzestad Hasselt.

Weihnachtsoratorium 2014

18-11-2014

Bachkoor Holland zal op 20 december 2014 (Leiden) en 23 december (Lochem) samen met Concertgebouw Kamerorkest en diverse internationale solisten het Weihnachtsoratorium BWV 248 ten gehore brengen.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Uitgevers

Reizen