Themanummer De Waarheidsvriend over de Reformatie

25-02-2017

Het jongste februarinummer van De Waarheidsvriend, het blad van de Gereformeerde Bond, gaat over de vraag waar het vijf eeuwen geleden in de Reformatie om ging en over de betekenis daarvan voor de hedendaagse gelovige. 

Luther - de Graphic Novel

25-02-2017

Met humor, ernst en aandacht voor historische details vertelt deze graphic novel het levensverhaal van Luther, geplaatst in de context van zijn tijd. Een unieke manier om kennis te maken met Martin Luther en de eerste jaren van de beweging die door hem in gang gezet werd. Lees niet alleen over Luther, maar ook over keizer Karel V, koning Hendrik VIII en de Turkse aanvoerder Suleyman de Grote.

Win een reis naar Duitsland voor vier personen

21-02-2017

Doe mee met de Refo500-kunstwedstrijd van de Puntuitredactie van het Reformatorisch Dagblad voor reformatorische scholen. Maak iets wat te maken heeft met de inhoud of de gebeurtenis van de Reformatie en maak kans om een mooie prijs te winnen.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen