Mintijteer

29-06-2016

Bij Uitgeverij Van Wijnen verscheen onlangs de roman Mintijteer, geschreven door de jonge Duitse katholieke schrijfster Esther Maria Magnis. Een gereformeerde uitgever raakt lezers met een katholieke auteur.

Het fenomeen Luther

29-06-2016

Vrijdag 9 september: lunchprogramma in de Sint-Janskerk te Gouda met een lezing door Herman Selderhuis met als titel: Het fenomeen Luther. Het programma is inclusief lunch, koffie/thee met Goudse stroopwafel en toegang tot de Sint-Janskerk en de Bijbelexpositie Het Woord Verbeeld. De Bijbel in glas en prent.

10 redenen om naar het land van Luther te reizen

23-06-2016

Maarten Luther ontstak met zijn gedachtegoed een vonk die uitgroeide tot de Reformatie. In 2017 is dit precies 500 jaar geleden. Het Duits Verkeersbureau geeft je tien redenen om het land van Luther te ontdekken. Wandel over een pelgrimspad, bewonder ingetogen kerken en imposante burchten en kom in eigentijdse musea waar Luthers leven centraal staat alles te weten over een unieke periode in de geschiedenis.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen