Die Tatorte der Reformation

18-02-2017

In de achtdelige Duitse TV-serie Die Tatorte der Reformation, volgt theoloog en toneelspeler Julian Sengelman het spoor van de Reformatie. Hij bezoekt plaatsen in Duitsland en Zwitserland waar de Reformatie zich heeft afgespeeld. De eerstvolgende aflevering is op 18 februari, om 18.00 uur.

Miniaturen en oude handschriften uit de Oude IJsselstreek

10-02-2017

Van 28 januari tot en met 26 maart 2017 te zien in Stedelijk Museum Kampen de tentoonstelling Miniaturen en oude handschriften uit de Oude IJsselstreekDe expositie laat zien dat de Gouden Eeuw van de IJsselstreek ook op het terrein van handschriften met recht een gouden eeuw is geweest.

Groot Reformatiekoor in Hasselt

10-02-2017

Op 1 april 2017 geeft het Groot Reformatiekoor een concert in de Grote of Stephanuskerk in Hasselt. Geniet van de liederen en deel mee in de vreugde van de traditie en theologie van de Reformatie in een muzikale avond.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen