Van de grote naar de kleine Sint-Jan

19-09-2014

Op zaterdag 11 oktober 2014 viert de Vereniging voor Nederlandse Kerkgeschiedenis haar vijfde lustrum met een boeiend programma in stad waar de vereniging is opgericht. De titel is van deze dag van de Nederlandse Kerkgeschiedenis is: 'Van de grote naar de kleine Sint-Jan. Vijfentwintig jaar kerkgeschiedenis in Nederland en Gouda'.

Cursus: Ketters - Een geschiedenis naast de kerk

16-09-2014

Davidsfonds organiseert in oktober 2014 de cursus Ketters - Een geschiedenis naast de kerk. Dr. John van Schaik zal in deze cursus de belangrijkste ketterse bewegingen toelichten, in hun context plaatsen en op zoek gaan naar een dialoog. 

Nieuw verschenen: Deel 2 van Lerenderwijs

12-09-2014

Bij uitgeverij de Banier is het tweede deel van Lerenderwijs verschenen. Lerenderwijs wil de Heidelbergse Catechismus – die oorspronkelijk was geschreven als leerboek van de kerk voor kinderen en jongeren – (weer) toegankelijk maken voor deze doelgroep.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Uitgevers

Reizen