De Bijbel in de Lage Landen. Elf eeuwen van vertalen

15-04-2015

Medio april verschijnt bij Uitgeverij Royal Jongbloed De Bijbel in de Lage Landen. Elf eeuwen van vertalen, een nieuw standaardwerk over elf eeuwen van bijbelvertaal- en bijbelproductiewerk in het gebied dat Nederland, België en Luxemburg omvat. De publicatie van het boek wordt ingeluid met een symposium en een presentatie in boekenstad Antwerpen.

Liefde voor Israël nader bekeken

15-04-2015

In Liefde voor Israël nader bekeken: Voor het Evangelie zijn alle volken gelijk onderzoekt Steven Paas specifieke Israëlverwachtingen onder orthodoxe reformatorische en evangelische christenen in Nederland, die zich niet herkennen in de aanduidingen ‘Christenzionisme’ of ‘Israëlisme’. Deze verwachtingen worden mede aan de hand van de opvattingen van kerkhervormer Maarten Luther besproken.

Vuurwerkspektakel slot Heidelberg

15-04-2015

Het legendarische slot Heidelberg wordt ieder jaar voor de ogen van duizenden mensen verlicht. Op 6 juni, 11 juli en 5 september 2015 zetten Bengaalse fakkels het slot in een mysterieuze rode vuurgloed.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Uitgevers

Reizen