Digitale les bij STORM

02-12-2016

Youngcrowds ontwikkelde educatief materiaal bij de speelfilm STORM, dat kosteloos ter beschikking wordt gesteld voor leerlingen uit de bovenbouw van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. De digitale les kun je online bekijken.

Trailer bij STORM nu online

02-12-2016

'Wie is Maarten Luther?' Dat vraagt Storm Voeten, de hoofdrolspeler uit de spannende jeugdthriller Storm. Letters van vuur, die vanaf 19 januari a.s. in de Nederlandse bioscopen is. Bekijk nu de trailer online.

Kerst met Luther

01-12-2016

Heb je altijd al eens je vragen aan Luther zelf willen stellen? Ga dan naar de interactieve tentoonstelling 'Kerst met Luther' van 20 tot 24 december a.s. in het centrum van Apeldoorn. Diverse acteurs vertolken daar de personen van Martin Luther, Katharina von Bora, een werkster en anderen uit de tijd van Luther.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen