Reizen Israël

20-09-2016

Ooit overwogen om naar het land van de Bijbel te gaan? Het Davidsfonds biedt u nu de mogelijkheid met twee reizen die het landschap, de cultuur en de geschiedenis van Israël tonen.

Te triest om 't al te vertellen. Beeldenstorm in Gent

20-09-2016

Ter gelegenheid van de 450ste verjaardag van de Gentse beeldenstorm is verschenen Te triest om 't al te vertellen. Beeldenstorm in Gent. Het ooggetuigenverslag van Marcus van Vaernewijck, door Joris de Zutter.

Strip: De klokkenluider van Wittenberg

12-09-2016

Aan de vooravond van het Reformatiejaar 2017 publiceert het jongerenlabel Jes! (HGJB/Boekencentrum) een historische strip over Luther en de Reformatie. Het unieke stripboek verschijnt onder de titel De Klokkenluider van Wittenberg.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen