Luther, vrouwen en kloosters

26-09-2016

Nieuw in het programma van DrieTour Reizen: Luther, vrouwen en kloosters. Volg Luthers zoektocht naar God, het kloosterleven en de belangrijke vrouwen in zijn leven. Van 15 tot en met 19 september 2017.

Lezingencyclus Sjoel Elburg over de Tora

26-09-2016

Museum Sjoel Elburg organiseert dit najaar een lezingencyclus over de eerste vijf boeken van de Hebreeuwse Bijbel, de Tora. Ieder die belangstelling heeft voor het Jodendom en zich daarin wil verdiepen, is van harte welkom! De drie lezingen worden op woensdagavonden 5, 12 en 26 oktober 2016 gegeven door drs. K. van den Boogert in het Studie- en documentatiecentrum van het museum, Graaf Hendriksteeg 2 te Elburg. Aanvang: 19.30 uur.

Zotte Zaterdag Gouda

26-09-2016

Hoe was het leven in Gouda in de tijd van Erasmus? U beleeft het mee tijdens Zotte Zaterdag, zaterdag 15 oktober 2016. Een groot middeleeuws avontuur in het historische centrum van de stad, vol activiteiten rond de briljante en geestige geleerde die in de middeleeuwen in Gouda naar school ging. Met een knipoog naar zijn ‘Lof der Zotheid’ wordt u meegenomen naar de jaren van de jonge Erasmus.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen