Lutherse Gemeente Woerden viert 450-jarig bestaan: Woerden Zingt

16-10-2014

Zaterdagavond, zeven uur. In vele huiskamers wordt geluisterd naar een uitzending van Nederland Zingt. Op zaterdag 25 oktober komt ‘Woerden Zingt’ vanuit de lutherse kerk. U wordt van harte uitgenodigd mee te zingen tijdens deze feestelijke activiteit van de lutherse gemeente Woerden, die dit najaar haar 450-jarig bestaan viert. Woerden Zingt! start om 19.00 uur. De toegang is gratis.

Nieuw verschenen bij De Banier: Leven in de enige troost

15-10-2014

Bij de Banier is onlangs het boek Leven in de enige troost - Hoofdthema's uit de Heidelbergse Catechismus van dr. W. van Vlastuin verschenen. Het boek bevat twee Haamstedelezingen die dr. Van Vlastuin hield naar aanleiding van het 450-jarig bestaan van de Heidelbergse Catechismus.

HSV-Studiebijbel verschijnt eind oktober

15-10-2014

Vanaf eind oktober ligt de HSV-Studiebijbel (Jongbloed) volop in de winkel. Op 31 oktober wordt deze gepresenteerd in de Theologische Universiteit in Apeldoorn. Deze studiebijbel wil helpen om de Bijbel beter te begrijpen: Bijbel als Woord van God – krachtig en levensveranderend.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Uitgevers

Reizen