Thüringer Bachweken 2017

24-05-2016

Van 7 april tot 1 mei 2017 worden ze weer gehouden: de Thüringer Bachweken. Dit jaar wordt iets extra's georganiseerd, in het kader van 500 jaar Reformatie: een groot muziekfeest in Eisenach met als thema 'Martin Luther'.

Ontwerpwedstrijd 'Ontwerp je Bijbel'

24-05-2016

Royal Jongbloed lanceerde een speciale ontwerpwedstrijd met haar platform Ontwerp je Bijbel. Iedereen kan tot 1 juli online een eigen ontwerp maken. Maandag 11 juli wordt de winnaar bekendgemaakt. Die krijgt zijn of haar zelfontworpen bijbel gratis thuisgestuurd. Overige deelnemers kunnen dan hun ingezonden cover ook laten drukken met een aantrekkelijke korting.

Onderzoek ND naar Bijbelgebruik

24-05-2016

Het Nederlands Dagblad doet onderzoek onder zijn lezers naar hun Bijbelgebruik. Het onderzoek wil ontwikkelingen binnen de achterban in kaart te brengen op het gebied van het gebruik van de Bijbel in kerk, gezin en persoonlijk.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen