Gratis kennismakingsuitgave Mannenbijbel

27-10-2016

De gratis kennismakingsuitgave van de Mannenbijbel ligt nu in de boekhandel. In deze kennismakingsuitgave zijn de verhalen van Gideon en Simson opgenomen, twee mannen met een opvallende levensstijl.

W.G. van de Hulstfestival

27-10-2016

Op vrijdag 30 december 2016, de een na laatste dag van het jaar, vindt in Hasselt (Overijssel) voor de zevende maal het W.G. van de Hulstfestival plaats, een festival voor fijnproevers en liefhebbers van nostalgie. Het W.G. van de Hulstfestival brengt een ode aan het jeugdboek en aan de jaren ’50 van de vorige eeuw. Het festival is een evenement voor het hele gezin.

Cantatedienst Gouda

25-10-2016

Op zaterdag 4 februari 2017 wordt o.l.v. Mariëlle Heidekamp de jaarlijkse cantatedienst om 16.00 uur in de St. Jan te Gouda gehouden. De prachtige cantate BWV 80 ‘Ein feste Burg ist unser Gott’ is uitgekozen, omdat in 2017 het 500 jarig bestaan van de Reformatie herdacht wordt. Voor de dienst wordt tevens een introductie gegeven op de cantate.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen