Nieuwe website over Martin Luther

19-10-2016

Vlak voor het begin van het Lutherjaar op 31 oktober gaat een nieuwe grote website over Luther online: checkluther.nl.  Jongeren kunnen Luther vragen stellen en krijgen kort en krachtig antwoord, in een hedendaagse parafrase van Luthers letterlijke uitspraken. Voor wie het wil controleren staat ook het origineel erbij.

Uitnodiging Nationale Synode 5 november Dordrecht

19-10-2016

Op 5 november 2016 is er in de Grote Kerk in Dordrecht een bijeenkomst waarmee de Nationale Synode de eenheid en verbondenheid met christenen uit vele geloofsgemeenschappen wil delen.

Lessenserie over de Bijbel

19-10-2016

Corina Nagel-Herweijer van Luonnos stelt als bijdrage aan het Refo500 Bijbeljaar 2016 een lessenserie beschikbaar voor leerlingen van het primair onderwijs over de Bijbel. In deze lessen speelt schilderkunst een belangrijke rol. De lessenserie is gratis te downloaden.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen