Win een reis naar Duitsland voor vier personen

21-02-2017

Doe mee met de Refo500-kunstwedstrijd van de Puntuitredactie van het Reformatorisch Dagblad voor reformatorische scholen. Maak iets wat te maken heeft met de inhoud of de gebeurtenis van de Reformatie en maak kans om een mooie prijs te winnen.

Luther: Reformatorische rebel

20-02-2017

De Rode Hoed in Amsterdam staat met drie programma's stil bij verleden en heden van de Reformatie: dit voorjaar met twee hoorcolleges door Herman J. Selderhuis en in het najaar met een debatavond onder de titel 'Het paradijs op aarde' en met een festival waarin alle mythes rond de Reformatie worden ontzenuwd.

Die Tatorte der Reformation

18-02-2017

In de achtdelige Duitse TV-serie Die Tatorte der Reformation, volgt theoloog en toneelspeler Julian Sengelman het spoor van de Reformatie. Hij bezoekt plaatsen in Duitsland en Zwitserland waar de Reformatie zich heeft afgespeeld. De eerstvolgende aflevering is op 18 februari, om 18.00 uur.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen