Eerste deel editie Acta Synode van Dordrecht gepresenteerd

30-10-2014

Het eerste deel van de acta (verslagen) van de synode van Dordrecht 1618/19 werd gisteren in de Johannes a Lasco Bibliotheek in Emden gepresenteerd. Daarmee komt ook het jubileum van deze synode een stuk dichterbij.

Zondagmiddagconcert in de Lutherse Gemeente van Woerden

27-10-2014

Op zondagmiddag 2 november is er in het kader van het 450-jarig bestaan van de Lutherse Gemeente Woerden een concert in de Lutherse Kerk. Aan het concert verlenen diverse Woerdense musici hun medewerking.

Appelboom en 95 stellingen in Woerden

27-10-2014

In het kader van het 450-jarig bestaan van de Lutherse Gemeente van Woerden zal Maarten Luther op vrijdag 31 oktober om 17.00 uur zijn 95 stellingen opnieuw aanslaan. Nu echter niet op de deuren van de slotkerk van Wittenberg, maar op de deuren van de Lutherse Kerk in Woerden. Naar verluidt zal collega-theoloog Thomas Müntzer ter plekke in dispuut gaan met Maarten Luther.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Uitgevers

Reizen