Tentoonstelling Onderweg

23-08-2016

Van 1 september 2016 tot en met 7 januari 2017 presenteert Museum Sjoel Elburg ruim vijftig werken van de joodse kunstenares Hanna Oren-Huppert in de tentoonstelling Onderweg. De tentoonstelling wordt op 1 september geopend door wethouder José Oosthoek.

Cursussen Davidsfonds najaar 2016

22-08-2016

Het najaarsaanbod van Davidsfonds telt meer dan 70 cursussen en dagevenementen, over evenveel boeiende onderwerpen, bijvoorbeeld over de reformatie. Topsprekers en vakspecialisten nemen u mee in diverse domeinen van de geschiedenis, kunst, muziek en actualiteit. Lees meer in de nieuwe catalogus.

Uitnodiging presentatie 'Luther Verzameld' op 5 september

15-08-2016

Uitgeverij Kok en de Theologische Universiteit Apeldoorn nodigen u uit de presentatie bij te wonen van Luther Verzameld (deel 1 en 2) op maandagmiddag 5 september a.s. in Apeldoorn.

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen