Werkboekje en digitale les bij STORM

06-12-2016

Speciaal bij de nieuwe speelfilm STORM heeft Youngcrowds interactief lesmateriaal gemaakt voor leerlingen in de bovenbouw van het basisonderwijs en onderbouw van het voortgezet onderwijs. Het werkboekje is nu klaar.

Kerkhistorische Winterwandeling in Dordrecht

06-12-2016

Op zaterdag 4 februari 2017 wordt in de stad Dordrecht een kerkhistorische rondleiding georganiseerd in het kader van het Reformatiejaar. 's Avonds is er de mogelijkheid om een concert van het Groot Reformatiekoor in de Grote Kerk in Dordrecht te bezoeken.

Debatavond Religie en vernieuwing

05-12-2016

Davidsfonds, Katholieke Universiteit Leuven en de Evangelische  Faculteit Leuven organiseren op 29 maart 2017 een actueel debat over religie en vernieuwing. Theologen van verscheidene geloofsrichtingen gaan samen in gesprek over de doorwerking en verhouding van godsdienst en vernieuwingsprocessen. 

Nieuwsbrief

  Na het registreren kunt u kiezen uit de volgende nieuwsbrieven:

  - Refo500 Academic Newsletter
  - Refo500 Nieuwsbrief Nederlands
  - Refo500 Nieuwsbrief Engels
  - Refo500 Nieuwsbrief Duits

 • Werk uw registratie bij

Hieronder vindt u een overzicht van partners en sponsoren van Refo500, ingedeeld naar taalgebied: Nederlands, Duits en Engels. Instellingen uit een ander taalgebied dan Nederlands of Duits zijn ingedeeld bij de Engelstalige partners en sponsoren. Klik de Duitse en Engelse vlag aan voor Duitstalige en Engels- of anderstalige partners en sponsoren. Om alle RefoRC-members te zien, klik op de button RefoRC.

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Sponsoren

Stichting Refo500

Uitgevers

Reizen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Overig

Uitgevers

Reizen

Algemeen

Religie

Onderwijs en onderzoek

Media

Cultuur

Stad

Uitgevers

Reizen